Ordstyring

– Med erfaring fra mange konferencer og events som ordstyrer sikrer jeg, at konferencens substans kommer frem, så det både er underholdende og tankevækkende.

Jeg samler op på konklusioner og sikrer sober, konstruktiv og udbytterig debat. Det gælder for mig om både at skabe en god stemning og stille de rigtige spørgsmål - også dem, der kradser.

Det er også vigtigt, at ordstyreren ikke skygger for emne og deltagere. Det er konferencens indhold og deltagernes udbytte, der er i centrum.

Jeg sætter mig grundigt ind i konferencens eller seminarets emne. Det giver overblik og sikkerhed til at styre debatten og overskud til at håndtere alt det, som vi ikke lige så komme frem på forhånd.


Udtalelse

»Keld Broksø har deltagit som samtalsledarare under Öresundskomiteens rundabordsamtal med det danska näringslivet i kartläggningen av gränshinder för näringslivet i Öresundsregionen. Keld Broksø har även varit moderator under Öresundskomiteens och Gränshinderforums tillväxtkonferens för näringslivet i Öresundsregionen på Nordiska ministerrådet den 7 februari 2011, cirka 100 åhörare, med bland annat Finansminister Claus Hjort Frederiksen, Överborgmästare Frank Jensen och Dansk Industris direktör, Lars B Goldschmidt, som deltagare. Keld Broksøs insats som moderator var mycket uppskatta av publiken då han var mycket påläst i ämnet och på ett föredömligt sätt ledde diskussionerna mellan uppläggshållare och publik efter föredrag och paneldebatt.«

Claes Håkansson, Senior Advisor, Öresundskomiteen i København.